Полицаи от СДВР задържаха във вторник вечер мъжа, който се вижда

...
Полицаи от СДВР задържаха във вторник вечер мъжа, който се вижда
Коментари Харесай

Задържаха мъжа, заснет да поругава гроба на патриарх Неофит

Полицаи от СДВР задържаха във вторник вечер мъжа, който се вижда на видеокадри по какъв начин поругава гроба на патриарх Неофит, заяви Министерство на вътрешните работи. 

Преди това от БПЦ осведомиха, че незнайни са осквернили гроба, намиращ се под колонадата на столичния митрополитски храм " Св. Неделя ".

Кръстът е бил изваден от гроба и част от него - счупена, както и част от мрамора, обграждащ гроба. От БПЦ разгласиха на сайта си кадри от охранителните видеокамери от столичния храм " Св. Неделя ", които посочваха дейностите на мъжа.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР